VuokraLaine vuokraa työkoneet ja laitteet

Vuokraamme laadukkaita koneita ja laitteita yrityksille ja yksityisille. Isommat laitteet voimme toimittaa rakennuspaikalle omalla kuljetuskalustollamme. Ota yhteyttä ajoissa jos tiedossa on rakennusprojekti tai muu projekti esim puutarhassa. Meillä on hyviä välineitä puutarhan ja pihamaiden töihin. Maanjyrsimellä saa muokattua kasvumaan tai vastaavan hetkessä. Tehokkaille lehtipuhaltimille löytyy käyttöä keväisin ja syksyisin. Terassin rakentamiseen tarvitaan yleensä maantiivistintäkin sekä lasermittauslaite, jolla saadaan perustukset varmasti vaateriin. Rakennuksella on mukava tehdä töitä kun on siistiä ja pölytöntä. Tätä varten meiltä löytyy hyvä rakennusimuri.

Onko mökillä keväisin tunkkainen sisäilma? Meiltä löytyy hyvä ja kehuttu otsonointilaite. Sopii myös autojen, matkailuautojen ym. sisäilman puhdistamiseen.

Onko maalausprojekti tiedossa? Vuokraa meiltä maalaustelineet ja nostimet. Voimme tarvittaessa tuoda ne paikalle ja kasata valmiiksi. Talkooporukkakin arvostaa kun pääsee heti työn tunnelmaan eikä aikaa mene telineiden kasauksen opettelun. Otathan ajoissa yhteyttä jotta voimme palvella parhaiten.
Nostimet ovat oiva apuväline kun täytyy päästä korkealle ja vaikeisiin paikkoihin. Kiinteistöillä on hyvä miettiä voisiko projekteja tehdä samalla kertaa enemmän. Esim. kun hyvä nostin on paikalla kannattaa sitä hyödyntää mm. rännien putsaukseen ja korjauksiin ja muihin tarpeellisiin kodin ja kiinteistönhuoltoon. Voihan nostinta hyödyntämällä ottaa vaikka kuvan yllättävästä kuvakulmasta kiinteistöstäsi.

Vuokralaine vuokraa rakentamisen eri vaiheisiin laadukkaita koneita, telineitä sekä henkilönostimia.
Monipuolisesta valikoimastamme löydät työhösi oikeat ja turvalliset laiteratkaisut. Saat laitteita myös piharakentamiseen - erikoislaitteita unohtamatta. Oikein mitoitetuilla työmaa-aikaisilla sähköistys- ja lämmitys- ja laiteratkaisuilla voidaan vaikuttaa rakentamisen kokonaiskustannuksiin.

Levypalvelusta sahaukset ja muut puusepäntyöt

Sahaamme kaikkia rakennuslevyjä asiakkaan omiin mittoihin ja toteutamme puusepäntöitä. Teemme myös alihankintatöitä ja CNC-koneistuksia eri yrityksille ja yhteisöille. Ota yhteyttä ja laita meille tietoa projektistasi. Osaamme myös auttaa materiaalivalinnoissa ja jälkikäsittelyissä.

Tiloissamme toimii myös kalustemaalaamo Peindre.

Vuokralaine Oy
Feelintie 3, 27510 Eura
info@vuokralaine.fi
Avoinna arkisin 7.00-16.00

Liiketie 6, 32700 Huittinen
Sovittaessa

Ota yhteyttä

Pasi Laine - työkoneiden vuokraus

050 550 7767

Juho Lehtonen - levypalvelu ja puusepäntyöt

044 560 5502

Kasperi Laine - Vuokraus- ja levypalvelu sekä CNC-koneistus.

044 560 5504

Photo - video - design by: PJG.fi